«Στα γνώριμα βήματά της «περπατά» η νέα πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, Άννα Παυλίδου, που από την 1η Ιουλίου 2018 ανέλαβε την ευθύνη του Ροταριανού Ομίλου Δυτικής Καβάλας, από τους σημαντικότερους ελληνικούς Ροταριανούς Ομίλους. Το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της αλλαγής της ηγετικής ομάδας στο ξενοδοχείο Ωκεανίς, μεταξύ μελών και αγαπημένων φίλων ροταριανών και μη», αναφέρει δελτίο Τύπου για την ανάδειξη νέου προέδρου του Όμιλο Ρόταρυ Δυτικής Καβάλας και συνεχίζει: «Τον απολογισμό διετίας σε δράσεις και εκδηλώσεις υπενθύμισε ο απερχόμενος πρόεδρος, Βασίλης Μακρής, άξιος σαν πρόεδρος και τέως διοικτής, πριν παραδώσει τη θεσμική του θέση. Παρ’ όλες τις οικονομικές και κοινωνικές αντιξοότητες της εποχής, ο Ροταριανός Όμιλος κατάφερε κατά τη διετία που πέρασε, να σταθεί επαξίως στο ύψος των περιστάσεων και να προσφέρει σημαντικότατο κοινωνικό έργο σε τοπικό κυρίως επίπεδο. Προσφορά ειδών προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο, εγκατάσταση κούνιας για παιδιά με κινητικά προβλήματα, βοήθεια σε πλημμυροπαθείς, σε πρόσφυγες, κ.α.

Ο Ροταριανός Όμιλος, σε συνεργασία με το Ίδρυμα για την Προστασία του Παιδιού Καβάλας, εκπονούν ένα διεθνές Ροταριανό πρόγραμμα, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και οδεύει προς το πέρας του.

«Το σύνθημα της φετινής χρονιάς, «γίνε η έμπνευση», με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Στη διάρκεια των χρόνων μου στο Ρόταρυ,  έχω δει ότι αυτό που πραγματικά παρακινεί τους ροταριανούς, είναι το έργο τους. Οι ροταριανοί που έχουν την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και αντίκτυπο μέσω των υπηρεσιών τους, δεν είναι πάντα οι γυναίκες και οι άντρες με τους μεγαλύτερους οικονομικούς πόρους, την μεγαλύτερη εμπειρία σε χρόνια, ή με τις μεγαλύτερες γνωριμίες. Είναι αυτοί που εμπνέονται. Είτε ήταν κάτι που έκαναν, κάτι που είδαν, ή κάποιος που γνώρισαν, όλοι είχαν εμπειρίες που τους «άναψαν φωτιά» και τους ενέπνευσαν να υπηρετήσουν.

Θέλω να εμπνεύσω τα μέλη του ομίλου μας που επιθυμούν κάτι μεγαλύτερο. Η προσπάθεια να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο, είναι να είμαστε εμείς αυτό το μεγαλύτερο, να δημιουργήσουμε κάτι που θα έχει διάρκεια πέρα από κάθε ένα από εμάς. Όλοι μαζί  και με τη βοήθεια φίλων εθελοντών του Ομίλου μας, θα συνεχίσουμε κι αυτή τη χρονιά, προσφέροντας το κοινωνικό έργο μας», είπε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό της η νέα πρόεδρος, πριν παρουσιάσει το διοικητικό συμβούλιο, το οποίο έχει ως εξής: Α΄ αντιπρόεδρος: Βασίλης Μακρής, Β΄ αντιπρόεδρος: Θεόδωρος Χατζηχρήστος, γραμματέας: Βασίλης Νιάρχος, ταμίας: Χρήστος Τζανάκος, κοσμήτορας: Θεόδωρος Κουτσουμπέλας, μέλος: Θεόδωρος Καγιαμπής. Όλοι τους, άξια μέλη της τοπικής κοινωνίας, έτοιμα να θυσιάσουν το χρόνο τους για το ροταριανό ιδεώδες, που είναι το υπηρετείν υπεράνω εαυτώ!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.