Θυμάμαι το πώς μιλούσε ο Πάνος Καμμένος στην Βουλή εναντίον της συγκυβέρνησης, που την κατηγορούσε με δριμύτητα για την υπογραφή του μνημονίου…

Και τα έλεγε με τέτοια ένταση που αν δεν ήμουν υποψιασμένος, θα μπορούσε εύκολα να με πείσει ότι αυτός είναι ο νέος σωτήρας μας, ότι αυτός θα μας έσωζε.

Κάποιοι όμως τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν μέχρι τώρα, που το κόμμα του Ανεξάρτητοι Έλληνες (μόνο κατ’ όνομα) βρίσκεται υπό διάλυση.

Και είναι αυτός που μιλούσε για κυβιστήσεις άλλων, που όπως έλεγε βρίσκονται στα τέσσερα.

Την ανακολουθία λόγων και έργων όλοι πολύ νωρίς επεσήμαναν, αλλά αυτοί που τον ακολούθησαν έβρισκαν δικαιολογίες και έδειχναν κάθε είδους ανοχή, όπως κάνουν τα περισσότερα στελέχη, ή και οπαδοί κομμάτων.

Όλοι έχουν όμως τις κόκκινες γραμμές τους, έχουν τα όριά τους.

Ο Πάνος Καμμένος, προ πολλού ξεπέρασε τα όρια ανοχής όλων και ήρθε η ώρα, που απέδειξε πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να διατηρήσει τη θέση του στην εξουσία.

Δεν συνειδητοποίησε πόσο σημαντικό ζήτημα είναι το όνομα της Μακεδονίας μας για τους Έλληνες και ιδιαίτερα για τους Μακεδόνες.

Στα λόγια ήταν αρνητικός στο να δοθεί το όνομα στους Σκοπιανούς, ωστόσο δεν απείλησε, καν, την κυβέρνηση, πως αν το δώσει θα αποσύρει τη στήριξη του.  Τώρα θα μείνει μόνος του!!!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.