Γράφει ο Γιώργος Γανίτης

Τζάμπα διαφήμιση!!!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τη νέα δημοτική αρχή της Καβάλας και ιδιαίτερα με τη Δημωφέλεια.

Έστειλαν ερώτημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Καβάλας, για το αν δέχονται να γίνουν χορηγοί επικοινωνίας στο φετινό φεστιβάλ Cosmopolis.

Αυτό, με άλλα λόγια σημαίνει για το αν δεχόμαστε να διαφημίσουμε τις εκδηλώσεις δωρεάν. Και απευθύνονται σε επιχειρήσεις που το κύριο έσοδό τους είναι από την διαφήμιση και την προβολή.

Νομίζει, όπως φαίνεται ο Τάκης Αγγελίδης, ότι οι εφημερίδες είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα. Εκείνος, θα έδινε μερικά ζευγάρια παπούτσια από το μαγαζί του χωρίς να πληρωθεί;;;

Από τον Δήμο, τους Δήμους γενικώς, οι εφημερίδες περιμένουμε μια φορά το χρόνο να πάρουμε τη συνδρομή τους, να πάρουμε 50-100 ευρώ για το cosmopolis, κάποια άλλα μικροποσά για το Φεστιβάλ Φιλίππων, για να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ηλεκτρικό ρεύμα, τη μισθοδοσία, το ΕΦΚΑ  τα ΕΛΤΑ.

Κι έχουν το θράσος να μας ζητούν να τους διαφημίσουμε τζάμπα.

Ναι!!! Κάποιοι δέχθηκαν να τους διαφημίσουν, υποτίθεται δωρεάν. Αλλά βρήκαν άλλους τρόπους να τα πάρουν πολλαπλάσια από το Δήμο!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.