Γράφει ο Γιώργος Γανίτης

Μαγκιές στην Υπουργό!!!

Είχε διαφορετική άποψη ο Μιχάλης Λιχούνας, αναφορικά με τον τρόπο που περιγράφει η μελέτη για την αναστήλωση-συντήρηση της Βασιλικής Β’ στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Καλώς, εξέφρασε την άποψή του κι αυτό μπορούσε να το κάνει υπηρεσιακά, δεδομένου ότι είναι ο Προϊστάμενος των Βυζαντινών Αρχαιοτήτων της εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας.

Αναρωτιέμαι, γιατί θεώρησε απαραίτητο να κάνει επιστολές, σε μέσα ενημέρωσης, ακόμη και της Αθήνας για να υποστηρίξει την διαφορετική του άποψη.

Εκτός κι αν θεωρεί, πως είναι ο μοναδικός κάτοχος της αλήθειας και πως όλοι οι άλλοι, ακόμη και οι μελετητές, είναι τελείως άσχετοι και υποχρεώνεται να πιέσει με κάθε τρόπο, για να ισχύσει η δική του άποψη.

Είναι υπερβολικό και αρχίζω να υποψιάζομαι πως άλλος ήταν ο στόχος του Μιχάλη Λιχούνα, ίσως πολιτικός, ίσως εσωυπηρεσιακή κόντρα, ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφτώ, το να επιτεθεί με απρεπή τρόπο στην Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μερδώνη, προχθές, που ήρθε να επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Σε σημείο που να υποχρεωθεί η Υπουργός να του πει, «τέτοιες μαγκιές, όχι σε μένα», και να αποχωρήσει αυτός θυμωμένος!!! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.