Η Ακαδημία της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Α.Ο. «Καβάλα» 1965, εναρμονισμένη πλήρως στις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων, δεν λειτουργεί από την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020. Παρακολουθεί τις ανακοινώσεις από το Υπουργείο πολιτισμού και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με ιδιαίτερη προσοχή και αίσθημα ευθύνης, ενημερώνοντας αθλητές, γονείς και όσους εμπλέκονται με τον ευαίσθητο τομέα της άθλησης στις μικρές ηλικίες.

«Αυτή, η δυόμισι μηνών απραξία, λόγω του κορονοϊού, δεν μας σταμάτησε, όσον αφορά τις εργασίες που πραγματοποιούμε στους χώρους του γηπέδου της Ακαδημίας στο Περιγιάλι. Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και πριν τη λήξη της φετινής περιόδου, προχωρήσαμε στον καθαρισμό χόρτων πέριξ του γηπέδου, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Παράλληλα, έγινε ριζική επέμβαση (βάψιμο) σε εστίες, κάγκελα και μία γενικότερη επιμέλεια του χώρου. Η Ακαδημία της Π.Α.Ε. Α.Ο. «Καβάλα» 1965, θα ενημερώσει γονείς και αθλητές τις επόμενες ημέρες και πριν το πέρας της σεζόν, για το τι μέλλει γενέσθαι, σύμφωνα, πάντα, με τις οδηγίες που έρχονται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες», αναφέρει δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.