Το Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.Δ.Α.Υ.) Δήμου Δράμας ανέστειλε τη λειτουργία του, καθώς υποβλήθηκαν ενστάσεις στη διαδικασία ανάδειξης νέου ανάδοχου λειτουργίας του. Από το διαγωνισμό ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος, για τον οποίο, ωστόσο, έγινε ένσταση από άλλον υποψήφιο. Στο μεσοδιάστημα, επίσης, η σύμβαση του αναδόχου που λειτουργεί το Κ.Δ.Α.Υ. έληξε και έτσι η μονάδα διέκοψε τη διαλογή των ανακυκλώσιμων υλικών! Να σημειώσουμε ότι, η μηχανική διαλογή του Δήμου Δράμας, που στεγάζεται στη μονάδα, λειτουργεί κανονικά.

Τα ανακυκλώσιμα υλικά μεταφέρονται

στο Κ.Δ.Α.Υ. της Ξάνθης

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Δράμας, Χρήστος Κυριακίδης, είπε ότι πρόκειται για μεταβατικό στάδιο, επειδή αλλάζει ο ανάδοχος. «Έχει λήξη η σύμβαση του προηγούμενου και όσον αφορά τον επόμενο, έγινε κάποια ένσταση. Προς το παρόν, τα ανακυκλώσιμα υλικά, θα μεταφέρονται στο αντίστοιχο εργοστάσιο της Ξάνθης. Το κόστος δεν είναι διαφορετικό από το υπάρχον, ενώ θα χρησιμοποιηθεί ένα από τα φορτηγά που μετέφεραν τα απορρίμματα στις Σέρρες», ανέφερε.

Την αρμοδιότητα για τη λειτουργία των Κ.Δ.Α.Υ. έχει η εταιρεία ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ., ενώ το Κ.Δ.Α.Υ. Δήμου Δράμας εξυπηρετεί και τους Δήμους Δοξάτου, Κάτω Νευροκοπίου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.