Έναρξη λειτουργίας στις 22 Ιουνίου 2020: Το ξενοδοχείο «ΜΑΚΡΥΑΜΜΟΣ», θα προσφέρει και φέτος διαμονή υψηλής άνεσης και ασφάλειας στους επισκέπτες

0
29

Η διοίκηση του ξενοδοχείου «ΜΑΚΡΥΑΜΜΟΣ» στη Θάσο ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας στις 22 Ιουνίου 2020. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε, όλοι εμείς στη «ΜΑΚΡΥΑΜΜΟ», προετοιμαζόμαστε για να προσαρμόσουμε τις πρακτικές και τα πρωτόκολλά μας στις νέες διαδικασίες που έχουν θεσπίσει οι διεθνείς και οι εθνικοί Οργανισμοί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πιστοί στην παράδοσή μας να παρέχουμε ελληνική φιλοξενία, με τα υψηλότερα πρότυπα άνεσης και ασφάλειας στους επισκέπτες μας. Αυτές οι αρχές, είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς και δεν πρόκειται ποτέ να διακυβευτούν.

Έχοντας συμπαραστάτες στο έργο μας όλους τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες μας, τους εμπλεκόμενους φορείς, την τοπική αυτοδιοίκηση και τις δημόσιες Υπηρεσίες, υπηρετούμε τον τουρισμό της περιοχής συνεχίζοντας ένα δύσκολο αγώνα που αρχίσαμε τον Μάρτιο στην Καβάλα με το «αδερφό» μας ξενοδοχείο LUCY. Οι πιστοί φίλοι μας από την Καβάλα ας γνωρίζουν ότι, το μοναδικό μέρος που λέγεται «ΜΑΚΡΥΑΜΜΟΣ», θα είναι σύντομα έτοιμο να τους υποδεχτεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.