Του Βασίλη Τζιτζή, Σκάλα Καλλιράχης Θάσος

Κύριε  Αντιπρόεδρε της Κυβέρνησης, κύριε Δραγασάκη είστε ένας μεγάλος Ψεύτης.

    Αν θίγεστε κάντε μου μήνυση να δικαιωθείτε, ότι σας κατηγορώ άδικα.

    Ότι την Πέμπτη 9 Μαΐου στα νέα του καναλιού ALPHA, και ώρα εφτά και είκοσι σε ομιλία σας στη Βουλή είπατε, -ότι, είπαμε οι συντάξεις δεν θα μειωθούν και δεν μειώθηκαν-. Τότε το άκουσα εγώ και νομίζω και χιλιάδες άλλοι ακροατές.

    Πάντως δεν παίρνετε το πρώτο βραβείο ψευτιάς, αυτό το παίρνει ο Πρωθυπουργός με τα μνημόνια που έσκισε και δεύτερο βραβείο ψευτιάς για σας, που δεν μειώσατε τις συντάξεις.

    Παραθέτω το τηλέφωνό μου να με πάρετε τηλέφωνο να σας δώσω τα στοιχεία της γυναίκας μου, που από 643.00 ευρώ  που έπαιρνε το 2015, σήμερα παίρνει 423.00.

   Αν δεν με πάρετε τηλέφωνο, πάει να πει, ότι συμφωνείτε μαζί μου, ότι είσαστε ένας Μεγάλος ψεύτης.

    Εγώ νόμιζα, ότι μόνο η αντιπολίτευση ψεύδεται, αλλά εσείς με τη φόρα που πήρατε ξεχάσατε ότι είσαστε κυβέρνηση.

    Και αυτά που μοιράζετε, για να το ξέρεις, διότι νομίζω δεν το ξέρεις, είναι οι περικοπές που κάνατε στις συντάξεις, άμα θέλεις να το μάθεις, διότι νομίζω, ότι από τότε που έγινες αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και στην Βουλή δεν πολυπατάς, ίσως και να μη ακούς τα νέα, αφού λες ότι δεν κόψατε τις συντάξεις, άρα εσύ ζεις ακόμη στο 2014.

    Σας αποκάλεσα κύριο, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει την τιμή ένας αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να ψεύδεται ασύστολα στον Ελληνικό Λαό, τον οποίο εξαπατήσατε με τα ψέματά σας και δυστυχώς ακόμη και σήμερα που είσαστε κυβέρνηση να ψεύδεστε, ο ελληνικός λαός ποτέ δεν θα ξεχάσει, την δοκιμή που έκανε να σας ψηφίσει.

     Είναι μεγάλη ντροπή για έναν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να λέιε ψέματα μέσα στο κοινοβούλιο σε πανελλαδική ακρόαση, ότι – είπατε δεν θα κόψετε τις συντάξεις και δεν τις κόψατε.

    Αν με πάρετε τηλέφωνο θα σας δώσω τα στοιχεία της γυναίκας μου, να ρωτήσετε τους αρμόδιους ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να κόψουν την σύνταξή της κατά 220.00 ευρώ, τον μήνα.

    Αν τα λογαριάσω όλα αυτά, τα 220.00 που κόψατε για κάθε μήνα, βγαίνει ένας λογαριασμός για ΕΣΑΣ κύριε αντιπρόεδρε μέχρι τέλη Μαΐου, που είναι και η θητεία σας μέχρι τώρα 9.240.00 ευρώ παρακαλώ.

    Που είναι τα λεφτά αφού δεν κόψατε τις συντάξεις;

    Εκτός  αν είναι μία μεμονωμένη περίπτωση της γυναίκας μου, τότε θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη και σε αυτήν την περίπτωση θα περιμένω απάντησή σας, ότι ναι η γυναίκα μου είναι η μόνη σε όλη την Ελλάδα που της έκοψαν την σύνταξη.

Και τέτοιες περικοπές έγιναν σε όλους τους συνταξιούχους και μάλιστα με βαρύτερο τίμημα από 220.00 και πάνω.

    Συνεπώς κάθε κουβέντα περί μη περικοπής των συντάξεων είναι γκάφα πρώτου βαθμού και μεγάλο ψέμα.

    Δεν ξέρω πώς αντικρίζετε τους γνωστούς και φίλους σας.

    Εγώ πάντως στη θέση σας δεν θα τολμούσα να κυκλοφορήσω έξω, όχι επειδή θα φοβόμουν κάποιον, αλλά από ντροπή που κοροϊδέψατε αυτόν τον λαό και συνεχίζετε να τον κοροϊδεύετε ακόμη.

    Και αν τα ψευτοπρογράμματά σας, με το μέρισμα και την δήθεν δέκατη τρίτη σύνταξη, που διαλαλείτε, είναι αυτοί που τους περικόψατε χιλιάδες των χιλιάδων και θα τους επιστρέψετε κάνα δυο κατοστάρικα.

Αυτός είναι σκέτος εμπαιγμός, αλλά ο ελληνικός λαός νομίζω το κατάλαβε, με τι ψεύτες έχει να κάνει και θα λάβει τα μέτρα του.

Δεν είμαι πολιτικά προσανατολισμένος σε καμία παράταξη, αλλά πάντα έχω κατά νούν, φοβού τους κλέφτες και τους ψεύτες, δηλαδή τους πολιτικούς.

Και η τιμωρία στην πολιτική είναι η ψήφος του λαού. Δεν ξέρω αν ακόμη πιστεύετε, ότι θα σας ψηφίσει ο ελληνικός λαός.

     Αυτό θα φανεί και σύντομα μάλιστα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here