Μετά το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 15 ετών (U15) στην κατηγορία των 48 κιλών, ο Δημήτρης Ρωμανίδης κατέκτησε και το χρυσό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έως 13 ετών στην ελληνορωμαϊκή πάλη, που διεξήχθη στις 11 Μαΐου 2019 στη Λάρισα. Ο αθλητής της Ακαδημίας Πάλης Δράμας, με καταγωγή από τα Κουδούνια, αγωνίστηκε σε μία μεγαλύτερη κατηγορία των 54 κιλών και επικράτησε με τεχνική υπεροχή και στους τέσσερις αγώνες του.

Επίσης, τα αδέλφια Αχιλλέας και Σωκράτης Καραβασίλης με τρεις νίκες και μία ήττα κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στα 43 κιλά, ενώ ο Χρήστος Κωσταντινίδης πήρε το ασημένιο στα 34 κιλά με μία νίκη και μία ήττα.

O πρωτοεμφανιζόμενος σε πανελλήνια διοργάνωση, Θανάσης Σεβδίλης, με τέσσερις νίκες και μία ήττα πήρε το ασημένιο μετάλλιο στα 60 κιλά, για αθλητές γεννημένους τα έτη 2008 και 2009, δείχνοντας ότι θα έχει καλύτερο μέλλον. Την 5η θέση κατέκτησαν οι: Ιάσων Μαργαριτίδης, Γιάννης Νικολαΐδης, Άγγελος Μελλισαρίδης. Προπονητής της Ακαδημίας Πάλης Δράμας είναι ο Θ. Γιαγκουνίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here