Ανάσα δεν παίρνει από την  πολλή δουλειά ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Αργύρης Πατακάκης… από το να πίνει καφέδες με κάποιους, πέντε δέκα, που τον επισκέπτονται τακτικά…

Βεβαίως, για κανέναν απ’ αυτούς δεν μπορεί να βγάλει δελτίο τύπου και ευτυχώς που τον επισκέπτονται και κάποιοι πρόξενοι για να βγάλει μερικές φωτογραφίας, να μην χάνεται από την επικαιρότητα.

Για τις περιπτώσεις που δεν έχει θέμα για δελτίο τύπου, καλεί κάποιο σχολείο στο γραφείο του, για να τους μιλήσει και μετά να τους ξεναγήσει …στα γραφεία της Περιφ. Ενότητας!!!

Δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείτε όταν λέτε, πως δεν υπάρχει τίποτα αξιοθέατο στην Περιφ. Ενότητα για να τους ξεναγήσει. Τόσα γραφεία έχει να τους δείξει!!!

Έχετε δίκιο βέβαια, όσοι λέτε, ότι ακόμη και την άτυπη Συντονιστική Επιτροπή που βρήκε έτοιμη από τον προκάτοχό του, την κατάργησε.

Ζόρι του έρχεται, αφού δεν μπορεί να ενώσει ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας ούτε καν τους προσκείμενους στη Ν.Δ. Πώς να πείσει να συσκεφτούν μαζί του, ο Χρ. Καραγιαννίδης η Χαρά Κεφαλίδου και άλλοι;;;

Η αγάπη για τη Δράμα, που είχε ο προκάτοχός του Γιάννης Ξανθόπουλος, που την έβαζε πάνω από κόμματα και παρατάξεις, δυστυχώς, δεν μεταβιβάζεται!!!

Θα μπορούσαν, ωστόσο, να συμφωνήσουν να τρέξουν μαζί για τα μεγάλα ζητήματα της Δράμας, αλλά αυτό δεν γίνεται όταν αυτός από μόνος του στέλνει μελέτη για το δρόμο της Αμφίπολης.

Ίσως να μην φταίει μόνο αυτός, αφού και ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης, δεν είναι δεκτικός σε συνεργασίες, κυρίως με τους άλλους βουλευτές του νομού.

Και γι αυτό, μόνος του πήγε, στη σύσκεψη στο γραφείο του Περιφ. Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, και τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωϋσιάδη για να συζητήσει το θέμα.

Λέει, όμως, ο σοφός λαός μας, πως «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη». Ας τον αφήσουμε να παριστάνει τον μοναχικό κούκο ο Δημ. Κυριαζίδης, δεδομένου ότι οι εκλογικές ανασφάλειές του, δεν τον αφήνουν να κάνει συνεργασίες για το καλό της Δράμας.

Μόνη του ελπίδα να ξαναεκλεγεί, είναι να γίνουν οι επόμενες εκλογές με λίστα, αφού αυτή τη φορά στην περίπτωση εκλογής με σταυρό, τα πράγματα είναι πολύ σκούρα γι αυτόν.

Να μην ξεχνάμε ότι αυτή τη φορά ο γιατρός, (ως γιατρός) Κώστας Μπλούχος, αλλά και ο Θωμάς Μαργαρίτης θα έχουν άλλη δυναμική γιατί δεν κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα.

Ξέρουμε ότι αυτοί, όλο αυτό το διάστημα, συνεχίζουν να κάνουν μόνο φιλίες, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν μόνο εχθρούς…

Ο Δημ. Κυριαζίδης, λόγω της κριτικής που του ασκήσαμε στο παρελθόν, λέγοντας αλήθειες, θέλησε να μας τιμωρήσει, διακόπτοντας τότε τη συνδρομή του στην εφημερίδα μας και την αποστολή των δελτίων τύπου που βγάζει το γραφείο του.

Πολύ στενοχωρηθήκαμε που χάσαμε τα 50 ευρώ που παίρναμε από τον βουλευτή μια φορά το χρόνο (!!!) κι ακόμη περισσότερο που δεν μας στέλνει τα δελτία τύπου που εκδίδει.

Ρηξικέλευθος νομίζει ότι είναι ο καλός βουλευτής, αλλά κι άλλοι αυτοαπομονώθηκαν στο παρελθόν, μη στέλνοντας τα δελτία τύπου στον ενοχλητικό τύπο. Άσε που μπορούμε εύκολα να τα βρούμε.

Σας διαβεβαιώνουμε, ότι για μας, τα δελτία τύπου είναι αφορμή για ρεπορτάζ και όχι υλικό προς δημοσίευση, όπως ορισμένοι νομίζουν. Μπορούμε να βγάλουμε την εφημερίδα μας και χωρίς τις τάχα σημαντικές δράσεις τους.

Τα ηνία του ΤΕΕ ΑΜ ανέλαβε και πάλι ο (άλλος) Δημήτρης Κυριαζίδης, ως Πρόεδρος, και του απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια.

Υπόσχεση έδωσαν οι συνεργαζόμενοι δραμινοί και καβαλιώτες μηχανικοί ότι ο Δημήτρης Κυριαζίδης θα κάνει τη μισή θητεία και μετά θα παραιτηθεί για να αναλάβει Πρόεδρος ο καβαλιώτης Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Φαίνεται ότι η συνεργασία αυτή απέδωσε, αλλά αυτή τη φορά περιμένουμε ο Δημ. Κυριαζίδης να κάνει περισσότερα ως Πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ, στην δύσκολη συγκυρία που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Χαιρόμαστε που ολοκληρώθηκε το έργο του ηλεκτροφωτισμού του δρόμου του Κορυλόβου, αφού είναι ένα πραγματικά σημαντικό έργο.

Ψέματα θα πούμε, ότι είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσιάζει το «μπαλκόνι» της Δράμας, αφού θα μπορούσαν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα εκεί.

Ωστόσο γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά καλούμε την δημοτική αρχή, να μην επαναπαυτεί και να δει τι μπορεί να γίνει με το δρόμο και τον ηλεκτροφωτισμό μέχρι την κορυφή…

Γιώργος Γ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.