Ανακοίνωση υποψηφίων δημοτικών συμβούλων  της παράταξης Project Δράμα 2020 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 6.30 μμ στο Δημαρχείο της Δράμας.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια  παράταξή είναι οι πρώτοι δημοτικοί σύμβουλοι που ανακοινώνονται στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του 2019. Καλεί επίσης τους δραμινούς να γνωρίσουν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης.

Ακόμη η δημοτική παράταξη,  για την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία καταθέτει το ερώτημα, αλήθεια τι κάνει ο καθένας μας ξεχωριστά, αλλά και ο δήμος ή το κράτος για να εξασφαλίσουμε ίσες ευκαιρίες για τους ανθρώπους αυτούς;

Παρκάρουμε κλείνοντας ράμπες ή πάνω σε πεζοδρόμια;

Κλείνουμε με εμπορεύματα ή τραπεζοκαθίσματα τα πεζοδρόμια;

Εξασφαλίζουμε την πρόσβαση σε πολιτιστικούς και αθλητικούς χώρους του δήμου;

“Σαν Project Δράμα 2020 θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φίλους που είναι ΑΜΕΑ και έχουν δυσκολία στην κίνηση γιατί τα γραφεία μας είναι σε παλιά οικοδομή που δεν εξασφαλίζει την πρόσβαση. Υποσχόμαστε ότι το εκλογικό μας κέντρο θα έχει κάθε μέσο για να κάνει εύκολη την πρόσβαση σε όλους τους συμπολίτες μας και, αύριο, ως δημοτική αρχή, θα είμαστε αμείλικτοι σε θέματα πρόσβασης και ισότητας”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here