Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες για την αντικατάσταση του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) στο δημοτικό στάδιο Δράμας «Αλέκος Φρούσιος». Το έργο είναι της τάξης των 600.000 ευρώ, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» και αφορά στην πλήρη αντικατάσταση του ταρτάν, ενώ προβλέπεται και η προμήθεια καινούργιου στρώματος για το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ.

Η δεύτερη και μεγαλύτερη παρέμβαση αφορά στην κατασκευή καινούργιων κερκίδων και την δημιουργία ενός πολυχώρου εκγύμνασης. Για την μελέτη του έργου αυτού συνεργάστηκαν οι μηχανικοί της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Δράμας και οι μηχανικοί του Δραμινού επιχειρηματία, Άρη Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι χρηματοδότης της μελέτης. Ο φάκελος του έργου υποβλήθηκε για ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», το οποίο διαδέχτηκε το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Η προοπτική έγκρισης της χρηματοδότησης είναι πολύ καλή, καθώς η μελέτη είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα. Η συνολική αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου και κυρίως, η κατασκευή του χώρου εκγύμνασης και των κερκίδων, είναι ένα διαχρονικό αίτημα του αθλητικού κόσμου της Δράμας. Το δημοτικό στάδιο χρησιμοποιείται από την ομάδα ποδοσφαίρου του Πανδραμαϊκού και από αθλητές του στίβου σε καθημερινή βάση. Εφόσον, μετά την αντικατάσταση του ταρτάν, εγκριθεί και η χρηματοδότηση των κερκίδων, τότε το δημοτικό στάδιο θα αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.