Στο πλαίσιο αδελφοποίησης της Καβάλας με την πόλη Durham της Βόρειας Καρολίνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 συνάντηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκου Δέμπα, των μελών της διοικητικής επιτροπής: Παναγιώτη Αγγελίδη, Λευτέρη Κουκουτίνη, Ιωάννη Κούτρα, με αντιπροσωπία επιχειρηματιών της αμερικανικής πόλης, της οποίας επικεφαλής είναι ο John Griffin. Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι: Ιωάννης Βύζικας, πρόεδρος, Μιχάλης Σαχσαμάνογλου, αντιπρόεδρος, Δήμος Τουλκίδης, μέλος του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού (Ι.Κ.Κ.Ι.Κ.), καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας.

Η πόλη Durham, είναι από τις μεγαλύτερες καπνοπαραγωγικές πόλεις των Η.Π.Α. και με την ευκαιρία της συνεργασίας του Επιμελητηρίου με το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την κοινή ιστορία των δύο πόλεων στην παραγωγή και καλλιέργεια των καπνών. Μετά από μία σύντομη παρουσίαση της περιοχής, από τον Μ. Δέμπα, έγινε συζήτηση για την προοπτική περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων και για την οργάνωση επιχειρηματικής αποστολής στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.