Κατά τον Bergman η Μοσσάντ-που ως το 1970, απαγορευόταν η δημόσια παραδοχή της ύπαρξής της-έχει δολοφονήσει σε μυστικές αποστολές πάνω από 3.000 ανθρώπους. Υπήρξαν σε ένα εικοσιτετράωρο τέσσερις-πέντε στοχευμένες δολοφονίες μελών της Χαμάς. Η Μοσσάντ απήγαγε το γερμανό επιστήμονα πυραυλικής τεχνολογίας Heing Krug από το Μόναχο το 1962, τον ανέκρινε επί μήνες και τελικά τον εκτέλεσε, το δε πτώμα του πετάχτηκε από αεροσκάφος στη θάλασσα! Ο Krug είχε εργασθεί κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με τον πρωτοπόρο των πυραύλων Von Braun.

Η Μοσσάντ δεν έχει νομικό πλαίσιο καθορισμού των καθηκόντων της. Η διαλογή των μελών της έχει τις ρίζες της στους απογοητευμένους κομμουνιστές από τη Ρωσία που έφεραν την έννοια των πολιτικών δολοφονιών από τη Σοβιετική Ένωση και ίδρυσαν την πρώτη ένοπλη σιωνιστική ομάδα δολοφόνων στη Γιάφα. Έκτοτε, η πρακτικά «αόρατη» Μοσσάντ δραστηριοποιείται οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να έχει πρόβλημα με εθνικούς νόμους ή άλλους περιορισμούς. Προβαίνει σε εκμετάλλευση της εβραϊκής διασποράς για να μπορεί να κρύβεται ανάμεσά της, έχοντας την ίδια εθνικότητα. Κατά τον Ponen Bergman η Μοσσάντ δολοφονεί όσους ο διεθνής σιωνισμός-κι όχι μόνο του κράτους του Ισραήλ-θεωρεί επικίνδυνους για την ύπαρξή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.