Από 21 έως και 25 Σεπτεμβρίου 2022: Η έκθεση SEREXPO επιστρέφει δυναμικά!  

0
2

Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι, θα συμμετέχει στην έκθεση του Επιμελητηρίου Σερρών SEREXPO 2022, που θα πραγματοποιηθεί στο επιχειρηματικό κέντρο SEREXPO «Χρήστος Μέγκλας», από 21 έως και 25 Σεπτεμβρίου 2022. Η SEREXPO, ήδη από την πρώτη διοργάνωση το έτος 2015, έχει καταφέρει να γίνει θεσμός υψηλού κύρους, εμπνέοντας την τοπική κοινωνία και λειτουργώντας ως «γέφυρα» που ένωσε τους κοινωνικούς εταίρους της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο. Με δυναμικό τρόπο και με το πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που συνδυάζουν επιχειρηματικά, αναπτυξιακά και πολιτισμικά στοιχεία του τόπου, είναι μία μοναδική ευκαιρία ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων. Προσελκύει μεγάλο αριθμό εκθετών και επισκεπτών, με την επισκεψιμότητα να ξεπερνά κάθε προσδοκία, αγγίζοντας κατά μέσο όρο ετησίως τους 40.000 επισκέπτες από όμορους Νομούς και βαλκανικές χώρες. Η δικτύωση και δημοσιοποίηση της SEREXPO επιτυγχάνεται σε βαθμό τέτοιο, ώστε να προκαλεί έντονο απόηχο σε Μέσα Ενημέρωσης πανελλαδικής και διεθνούς εμβέλειας.

Έπειτα από πέντε (5) εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις και δύο χρόνια απουσίας, λόγω των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού, η SEREXPO επιστρέφει δυναμικά και, ως σταθερή διεθνής πλατφόρμα δικτύωσης και προβολής, εκπέμπει μήνυμα αισιοδοξίας, για την ενδυνάμωση του επιχειρείν και του τουριστικού προϊόντος του Νομού Σερρών. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, πρέπει να αποστείλουν την αίτηση τους  στο Επιμελητήριο Καβάλας, το αργότερο έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022. Το Επιμελητήριο θα καλύψει όλες τις δαπάνες που αφορούν το περίπτερο και την έκθεση των προϊόντων-δειγμάτων, δηλαδή την ενοικίαση χώρου, την κατασκευή και βασική διαμόρφωση περιπτέρου και την μεταφορά δειγμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2510 222 212, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail): info@chamberofkavala.gr και στην ιστοσελίδα www.kcci.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.