Ο σύνδεσμος φιλάθλων του Αθλητικού Ομίλου «Καβάλα», «Γαλάζιοι Αργοναύτες», θα γιορτάσει μία σημαντική επέτειο. Τα σαράντα έτη από την ίδρυσή του και καλεί όσους και όσες αγαπούν τον σύλλογο να εγγραφούν στον σύνδεσμο και να πυκνώσουν τις τάξεις του, για να δώσουν ώθηση στους «Γαλάζιους Αργοναύτες» και στον Α.Ο.Κ. Οι εγγραφές θα αρχίσουν την 1η Αυγούστου και θα διαρκέσουν έως και το τέλος Σεπτεμβρίου 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Μία επετειακή χρονιά η φετινή για εμάς, που συμπληρώνουμε 40 χρόνια ζωής, δράσης και αναμνήσεων. Από γενιά σε γενιά παραμένουμε δυνατοί και αφοσιωμένοι στο λόγο ύπαρξης μας, ο οποίος είναι η στήριξη σε όλα τα τμήματα του μεγάλου συλλόγου του Α.Ο.Κ.

Ανακοινώνουμε τις λεπτομέρειες για τις φετινές εγγραφές στον σύνδεσμο. Η εγγραφή θα κοστίζει, συμβολικά, 30€ (2,5€ τον μήνα). Οι εγγραφές αρχίζουν το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 και θα διαρκέσουν έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, καθημερινά στον σύνδεσμο από τις 19:00. Στηρίζουμε τον σύνδεσμο, στηρίζουμε τους «ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», στηρίζουμε την πόλη μας, στηρίζουμε τον Α.Ο.Κ. Από φέτος θα πραγματοποιούνται και διαδικτυακές εγγραφές, για όσο κόσμο είναι μακριά από την Καβάλα. Για πληροφορίες, στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook.

Να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη από τη γενιά του 1981 έως και τη σημερινή νεολαία μας, που ο καθένας έβαλε το λιθαράκι για να κρατήσουμε το όνομα μας ψηλά. 40 ΧΡΟΝΙΑ «ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ», ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ, ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.