Ο μέχρι πρότινος άμμισθος Αντιδήμαρχος Γιάννης Καγγελίδης, πρωτεργάτης του συνδυασμού του νυν Δημάρχου Δοξάτου, αναφερόμενος στην απομάκρυνση του δια επιστολής από την θέση του αντιδημάρχου δήλωσε την 3/8/3021, ανήμερα της Αγίας Σαλώμης, τα ακόλουθα σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό: 

 «Ήταν μια επιστολή από απαίτηση της συνεργάτιδος (του Δημάρχου) Κικής Παπαζώτου – ΣΑΛΩΜΗΣ (με κεφαλαία γράμματα), η οποία απαίτησε τον αυτοδιοικητικό μου αποκεφαλισμό!» 

«Ο κύριος Δήμαρχος συμφώνησε με την απαίτηση της κυρίας Παπαζώτου και για να της αποδείξει ότι έχει στοιχεία Νέου Ερντογάν προέβη σε αυτήν την πράξη!» 

 «Μετά τις εκλογές ο μονός σκοπός του κυρίου Δημάρχου ήταν να περιφέρεται σε όλα τα διαμερίσματα μαζί με την κυρία Παπαζώτου, να την παρουσιάζει σαν μελλοντική δήμαρχο και τους συνεργάτες του να τους αγνοεί!» 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιάννης Καγγελίδης είχε στιγματίσει δημόσια την ύπαρξη στημένων δημοπρασιών έργων στον Δήμο Δοξάτου και η άποψη του είχε καταγραφεί και στα πρακτικά σχετικής συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής του Δήμου μας. Ομολογουμένως θέλει θάρρος για να κάνεις τέτοιες καταγγελίες και ίσως αυτές να ενόχλησαν πολύ. Η άποψη του ότι δεν πρέπει να αποθηκεύονται σκουπίδια στον Άγιο Αθανάσιο του στοίχισε το ξήλωμα του. Στις δε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο κόσμος είναι αγανακτισμένος από την παραγωγή έργου. 

Σε ότι αφορά στο ντουέτο εξουσίας του Δήμου δεν έχω να σχολιάσω κάτι.  

Ο Γιάννης Καγγελίδης υπήρξε αντίπαλός μου στις εκλογές, αλλά είναι αναμφισβήτητο ότι είναι άνθρωπος έντιμος και καθαρός. Από την δημαρχιακή μου θητεία, αλλά και κατά την  διάρκεια της θητείας του ως αντιδημάρχου εθελοντισμού,  ξεκίνησε να αναστηλώνει και να  ανακαινίζει -με προσωπική εργασία μαζί με εθελοντές που ο ίδιος κινητοποίησε-  ένα γκρεμισμένο σχολείο στα Κυργια, το οποίο σταθερά μετατρέπει σε στολίδι. Είναι τουλάχιστον αστείο να απομακρύνεται ο Καγγελίδης ως ανίκανος στον τομέα ευθύνης του, δηλ στον εθελοντισμό. Η απομάκρυνση ενός έντιμου και εργατικού ατόμου προκαλεί λύπη. Το ποιος κυβερνάει αυτόν το Δήμο και πώς τον κυβερνάει είναι ερωτήματα πλέον ρητορικά. Αισθάνομαι ότι ο Γιάννης Καγγελίδης ξέρει και έχει να πει πολλά ακόμη και μάλλον οι φράσεις «Σαλώμη με κεφάλαια γράμματα» και «νέος Ερντογάν» δεν είναι και οι τελευταίες του, αν και ιδιαιτέρως βαριές.

Δαλακάκης Δημήτριος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.