ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: Ο Κυρ. Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση για την Υ.ΔΟΜ. του Δήμου Θάσου

0
6

Ερώτηση προς τον υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας, με θέμα την λειτουργία της Υπηρεσίας Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) του Δήμου Θάσου, κατέθεσε ο βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών και πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος αναφέρει τα ακόλουθα: «Όπως ενημερωθήκαμε, σημαντικό ζήτημα προκύπτει στις οικοδομικές άδειες στην Θάσο. Αν και μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Δήμος Θάσου υποχρεώνεται να λειτουργήσει την Υπηρεσία Δόμησης (Πολεοδομία), εντούτοις κινδυνεύουν με οριστική ματαίωση αιτήματα, τα οποία βρίσκονται στην φάση προέγκρισης, αν δεν λειτουργήσει έως τα τέλη Σεπτεμβρίου η εν λόγω Υπηρεσία. Οι άδειες, οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα, επιπροσθέτως, ανέρχονται από διακόσιες (200) έως τριακόσιες (300). Με δεδομένα τα παραπάνω, ερωτάται ο υπουργός:

Προτίθεστε όπως δώσετε άμεσα λύση στο ζήτημα της λειτουργίας της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Θάσου, εξαντλώντας κάθε δόκιμη λύση, προκειμένου να επιτευχθεί ο εν λόγω στόχος;»,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.