Πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, η ετήσια εκδήλωση βράβευσης μαθητών δημοτικών σχολείων, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, που διακρίθηκαν στον 11ο πανελλήνιο διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Βραβεύτηκαν 99 μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων, ενώ η εκδήλωση συνοδεύτηκε από μουσικό μέρος, με το σχήμα έντεχνης και παραδοσιακής μουσικής υπό την διεύθυνση του Μανώλη Παργεντακη.

Την εκδήλωση άνοιξε ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, Κώστας Μπαντίκος και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Παραρτήματος Καβάλας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, Βασίλης Τσιάντος, τόνισαν τη σημασία των Μαθηματικών στην καθημερινότητα και συνεχάρησαν τους επιτυχόντες μαθητές. Ακολούθως, διαβάστηκε το πρακτικό της βράβευσης από τον γραμματέα του παραρτήματος, Θωμά Παπαντωνιου και έγινε η βράβευση των μαθητών.

Παραβρέθηκαν οι: πάτερ Σάββας (εκπρόσωπος του μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου), Δημήτρης Εμμανουηλίδης, Θόδωρος Μαρκόπουλος, Αρχέλαος Γρανάς, Αχιλλέας Χριστοφορίδης (εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ι. Α.Μ.-Θ.) και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση συντόνισε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Παραρτήματος, Γιώργος Τρικκαλιώτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.