Στην περίοδο του εγκλεισμού μας λόγω του κορωνιού υπήρξαν κάποιες ενστάσεις αναφορικά με τη χρησιμότητα των αστυνομικών ελέγχων και των προστίμων. Και εμείς θα θέλαμε όλοι μα όλοι να πείθονται και να μη χρειάζεται οποιαδήποτε επιβολή. Δυστυχώς όμως υπάρχουν ορισμένοι που είναι αντιδραστικοί είναι ξερόλες, αιρετικοί από τη φύση τους και δεν θέλουν να πείθονται όπως όλοι οι άλλοι, τα κορόιδα ή τα πρόβατα όπως θα έλεγαν.

Τα Αστυνομικά μέτρα λοιπόν ήταν επιβεβλημένα για να προστατευτούν όλοι οι υπόλοιποι οι οποίοι είχαν καλόπιστα πιστεί και εφάρμοζαν τα μέτρα. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα στη φάση της σταδιακής χαλάρωσης των μέτρων και ορισμένοι θεώρησαν ότι μπορούν να συχνοτίζονται στις πλατείες και να κάνουν πάρτι λες και αυτοί έχουν περισσότερα δικαιώματα από όσα όλοι οι άλλοι! Η αστυνομική επιβολή λοιπόν δεν έχει να κάνει με όλους τους πολίτες οι οποίοι πειθαρχούν αλλά με αυτούς οι οποίοι δεν καταλαβαίνουν με την πειθώ και στην εφαρμογή του ελληνικού ρητού όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.