Μία ακόμα απειλή έχει να αντιμετωπίσει η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Δόξα Δράμας, που βρίσκεται σε μεταβατική φάση σε διοικητικό επίπεδο μετά την «εποχή» του Γιάννη Μπύρου. Πρόκειται για τις οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές Μένκα, Σιώπη, Κρητικό, που έχουν τελεσιδικήσει και εφόσον δεν πληρωθούν, είτε εφάπαξ, είτε με διακανονισμό, είναι υπαρκτός ο κίνδυνος για την επιβολή ποινής αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, από την βαθμολογία του πρωταθλήματος που αγωνίζεται. Τα χρήματα που οφείλονται στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές είναι, συνολικά, 20.000 ευρώ, ενώ η τελευταία επαφή με τους ποδοσφαιριστές δεν είχε αποτέλεσμα.

Η ζύμωση στα διοικητικά κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον

Κι ενώ υπάρχει η σοβαρή αυτή εκκρεμότητα, όχι από απόψεως οφειλόμενων χρημάτων, είναι σε εξέλιξη οι διοικητικές ζυμώσεις. Τα μέλη της επιτροπής μετόχων, με εκπροσώπους του Γυμναστικού Συλλόγου Δόξα Δράμας, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.), Αναστάσιο Καραγιαννίδη, ο οποίος παρέθεσε τα οικονομικά στοιχεία που ζήτησε η επιτροπή μετόχων. Οι υποχρεώσεις είναι προς την εφορία και τον ΕΦΚΑ, οι οποίες είναι ρυθμισμένες έως και το τέλος Δεκεμβρίου 2021, ενώ υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς το αγωνιστικό τμήμα έως το τέλος Ιουνίου 2021 και σε τρίτους. Επίσης, ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. ενημέρωσε ότι, υφίσταται το ενδιαφέρον Ιρανών επιχειρηματιών για την αγορά της πλειοψηφίας των μετοχών.

Τα μέλη της επιτροπής ζήτησαν περισσότερα στοιχεία για το οικονομικό προφίλ των ενδιαφερόμενων αγοραστών και συγκεκριμένα: 1) ακριβή περιγραφή της επιχειρηματικής δραστηριότητας κάθε ενδιαφερομένου, φυσικού προσώπου, ή εταιρίας, 2) έγγραφα, τα οποία θα αποδεικνύουν το οικονομικό καθεστώς της εταιρίας, ή του φυσικού προσώπου (εκκαθαριστικά και έντυπα φορολογικών δηλώσεων των τριών τελευταίων ετών, ισολογισμούς, ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα), 3) επιχειρηματικό πλάνο, στο οποίο θα προσδιορίζεται ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους, τα προσδοκώμενα έσοδα (πηγές εσόδων και κατά προσέγγιση ποσά), καθώς και οι τρόποι κάλυψης τυχόν οικονομικής διαφοράς, 4) περιγραφή της φιλοσοφίας επένδυσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.