Δήμος Νέστου: Μείωση των τελών άρδευσης για τις καλλιέργειες τριφυλλιού και καλαμποκιού

0
7

Σε μείωση των τελών, για την άρδευση των καλλιεργειών τριφυλλιού και καλαμποκιού, θα προβεί η διοίκηση του Δήμου Νέστου, έπειτα από τη σχετική έγκριση του δημοτικού συμβουλίου. Η μείωση θα είναι της τάξεως των 8 ευρώ και συγκεκριμένα, από 25 σε 17 ευρώ. Επίσης, εγκρίθηκε η πρόσληψη έντεκα υδρονομέων για χρονικό διάστημα έξι μηνών, καθώς και η σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε., για τη λειτουργική αναβάθμιση του συστήματος συλλογικής εναλλακτικής διαχείρισης συσκευασιών, ή και άλλων προϊόντων.

Ακόμα, το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε στην τελευταία συνεδρίαση: την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου Ηπειρωτών Δήμου Νέστου με το ποσό των 1.000 ευρώ, την προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών για το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης, προκειμένου να καταγράφονται τα επείγοντα περιστατικά (ο Δήμος καλύπτει και το κόστος των αναλώσιμων, της γραφικής ύλης και των καυσίμων), τη συνδιοργάνωση του 5ου φεστιβάλ Τεχνολογίας και Τεχνημάτων από το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) Χρυσούπολης (συμμετοχή του Δήμου με 3.000 ευρώ) και τα αιτήματα έκτακτων επιχορηγήσεων, με το ποσό των 7.000 ευρώ, προς τη δημοτική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, για την εκτέλεση εργασιών σιδεροκατασκευών στις σχολικές μονάδες και 7.200 ευρώ, για εργασίες ελαιοχρωματισμού στο δημοτικό σχολείο Νέας Καρυάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.