Δήμος Παγγαίου: Προμήθεια νέου υλικού, για την κάλυψη των αναγκών στις σχολικές μονάδες δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

0
20

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός για το 2017 του Ν.Π.Δ.Δ. «σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Παγγαίου», στο πλαίσιο της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που αφορά στο κλείσιμο της χρήσης και του ελέγχου της οικονομικής διαχείρισης.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της επιτροπής, Ελένη Μπενή, το 2017 έκλεισε με θετικό πρόσημο για το ταμείο, κάτι που αποδεικνύει τη χρηστή διαχείριση που γίνεται στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Παγγαίου. Όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, ανέφερε, έχουν εξοφληθεί και δεν υπάρχουν οφειλές. Επίσης, στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, η επιτροπή έχει προβεί στην αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών και φωτοτυπικών μηχανημάτων για το 2017, ενώ πρόσθεσε ότι αναμένεται η προμήθεια νέου υλικού στο τρέχον έτος, δίνοντας έμφαση στην κάλυψη των αναγκών των σχολικών μονάδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.