Ο δήμαρχος Δοξάτου, Θεμιστοκλής Ζεκερίδης, εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του, εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου και της τοπικής κοινωνίας, στην εταιρεία Autohellas S.A. και τον Κωνσταντίνο Ζυρνόγλου, για την ευγενική παραχώρηση οχήματος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» έως τα τέλη Μαΐου 2020. «Σήμερα, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, για την προστασία των πολιτών και συμβάλλει στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19. Η παραχώρηση του οχήματος, θα ενισχύσει το έργο της συγκεκριμένης δομής, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της πανδημίας, καθώς εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό συμπολιτών που αδυνατούν να αυτοεξυπηρετηθούν, ανθρώπους τρίτης ηλικίας, ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και δεν μπορούν να μετακινηθούν και να εξυπηρετηθούν από τους οικείους τους.

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διανύουμε, κάθε προσπάθεια ενίσχυσης των δημοτικών κοινωνικών υπηρεσιών, είναι πολύτιμη και αξιέπαινη. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη της εταιρείας Αutohellas S.A. αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.