ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ: Για πρώτη φορά στην ιστορία, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ομόφωνα!

0
80

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024, στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Θάσου, έγινε η εκλογή των μελών του προεδρείου του συμβουλίου και των μελών της δημοτικής επιτροπής με θητεία έως και 30 Ιουνίου 2026. Στην έναρξη της συνεδρίασης έγινε η κοπή της βασιλόπιτας, με την ευλογία του εφημέριου του ιερού ναού αγίου Νικολάου, πατέρα Βασιλείου. Το φλουρί έτυχε ο δημοτικός σύμβουλος, Τηλέμαχος Καλαφάτης.

Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχτηκε ο Δημήτριος Πιπίνης, από την παράταξη «Σύμπραξη Ευθύνης», αντιπρόεδρος από την παράταξη «Νέα Αρχή για την Θάσο», ο Ισαάκ Ζηλιαχωβινός και γραμματέας, από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση», η Ευαγγελία Παγώνη.

Όσον αφορά τα τακτικά μέλη της δημοτικής επιτροπής είναι τα ακόλουθα: Ευστράτιος Πυρήνας (από την παράταξη «Σύμπραξη Ευθύνης»), Σταύρος Τσολάκης (από την παράταξη «Σύμπραξη Ευθύνης»), Γεώργιος Τσουλκάνης (από την παράταξη «Σύμπραξη Ευθύνης»), Λαμπρινή Φωκά (από την παράταξη «Σύμπραξη Ευθύνης»), Αθανάσιος Αγγελόπουλος (από την παράταξη «Νέα Αρχή για την Θάσο», Νικόλαος Χρυσάφης (από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο δήμαρχος, Ελευθέριος Κυριακίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στο νέο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου. Εύχομαι στα μέλη της δημοτικής επιτροπής καλή και δημιουργική θητεία. Ιδιαιτέρως, συγχαίρω τον νέο πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Δημήτρη Πιπίνη, καθόσον πέτυχε, για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου μας, να εκλεγεί ομόφωνα από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.