ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ: Εγκρίθηκε έργο 700.000 ευρώ, για την αποκατάσταση ζημιών από τις πλημμύρες στην Ποταμιά

0
17

Με απόφαση του υφυπουργού ανάπτυξης και επενδύσεων εγκρίθηκε η ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) 2020 του έργου: «Επανακατασκευή κατεστραμμένων τοιχίων αντιστήριξης στην Ποταμιά Δήμου Θάσου», συνολικού προϋπολογισμού 700.000€. Το έργο, αναφέρει δελτίο Τύπου, αφορά στην αποκατάσταση των ζημιών (κατολισθήσεις σε πρανή, κατάρρευση τοιχίων αντιστήριξης, ιρλανδικές διαβάσεις, μικρές γέφυρες και ολική καταστροφή μεγάλου μήκους του οδοστρώματος πλησίον του χειμάρρου), που προκλήθηκαν από πλημμυρικά φαινόμενα τον Νοέμβριο 2019 στην Ποταμιά.

Ο δήμαρχος, Ελευθέριος Κυριακίδης, δήλωσε: «Ως διοίκηση, για ακόμα μία φορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, αποδεικνύουμε στην πράξη ότι επιτυγχάνουμε χρηματοδοτήσεις, προκειμένου να αποκατασταθούν ζημιές σε υποδομές προς όφελος των πολιτών της Θάσου. Όλες οι στοχευμένες και οργανωμένες ενέργειές μας, από τις καταστροφικές πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2019 έως σήμερα, παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες, αποδίδουν καρπούς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.