Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνεδρίαση των μελών του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Θάσου, με θέμα: «Αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας Covid-19 στον τουρισμό της Θάσου», έπειτα από πρόσκληση του προέδρου του Οργανισμού, Πάρη Παρασχούδη. Σκοπός ήταν, η έγκαιρη συζήτηση, για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας στον τουρισμό και η λήψη σχετικών αποφάσεων.

Συμμετείχαν μέλη του Οργανισμού και από τον Δήμο Θάσου, ο δήμαρχος, Ελευθέριος Κυριακίδης και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου, Αλέξανδρος Γκάγκος, ο οποίος ενημέρωσε τα υπόλοιπα μέλη του Οργανισμού, για τις ενέργειες του Δήμου Θάσου, όσον αφορά τις δράσεις τουριστικής προβολής για το έτος 2021, οι οποίες αφορούν:

-Στην αύξηση της συμμετοχής του Δήμου Θάσου στον Οργανισμό, από 2.000€ σε 8.000€ και την εξασφάλιση του ανωτέρω ποσού στον προϋπολογισμό του 2021 για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής του.

-Στην εξασφάλιση ποσού 24.800€ στον προϋπολογισμό του 2021, για δράσεις τουριστικής προβολής.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη, ότι στις 27 Ιανουαρίου 2021 απέστειλε έγγραφο προς τα αρμόδια Υπουργεία, για τον έγκαιρο σχεδιασμό και την εξασφάλιση της απαιτούμενης υποδομής σε προσωπικό και υλικοτεχνικά μέσα, ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα οι συνοριακοί σταθμοί της Νυμφαίας (Ροδόπης) και του Ορμενίου (Έβρος), μαζί με τους υπόλοιπους της βόρειας Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.