ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ: Παρελήφθη ένα ακόμα απορριμματοφόρο για τα ανακυκλώσιμα υλικά

0
21

Την Δεύτερα 24 Μαΐου 2021, ο Δήμος Θάσου παρέλαβε ένα καινούργιο απορριμματοφόρο όχημα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών, με χωρητικότητα 16 τόνους. Ο δήμαρχος, Ελευθέριος Κυριακίδης, δήλωσε: «Παραλαμβάνουμε το πέμπτο κατά σειρά απορριμματοφόρο όχημα. Ένα απορριμματοφόρο ανακύκλωσης δεκαέξι τόνων. Στόχος μας είναι, η ανάπτυξη μιας περιβαλλοντικά υπεύθυνης συμπεριφοράς. Η αξία της ανακύκλωσης είναι αδιαμφισβήτητη, όπως και τα  ουσιαστικά οφέλη της».

Επίσης, ο Δήμος Θάσου ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι, το Υπουργείο παιδείας και θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, συνεχίζουν επιτυχώς την λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Θάσου, στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής και τοπικής εμβέλειας. Στο Κ.Δ.Β.Μ. μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα (όπως φαίνεται στον πίνακα:

Σε περιπτώσεις αναστολής της δια ζώσης εκπαίδευσης λόγω περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19, τα τμήματα μάθησης θα υλοποιούνται μόνο μέσω τηλε-εκπαίδευσης (εξ αποστάσεως παρακολούθηση).

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ή του διαβατηρίου του υποψήφιου. Περίοδός αιτήσεων από Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 έως και Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση». Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: τηλέφωνο 2593350132/2593350100, ταχυδρομική διεύθυνση: Θάσος Θάσου Τ.Κ 64004, email: kkdthassou@hotmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Α/ΑΤΙΤΛΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΔΙΑΡΚΕΙΑ  ΣΕ ΩΡΕΣΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
ΤΗΛΕ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΔΙΑ ΖΩΣΗΣ
1Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2)25ΧΧ
2Αξιοποίηση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς25ΧΧ
3Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ.)25ΧΧ
4Εναλλακτικές μορφές τουρισμού: Γενικό πλαίσιο10ΧΧ
5Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας15ΧΧ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.