ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ: Πως θα αποζημιωθούν γεωργοί και κτηνοτρόφοι από τον ΕΛ.Γ.Α.

0
28

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Θάσου σύσκεψη, σχετικά με το ζήτημα της αποζημίωσης των παραγωγών για τις ζημιές που υπέστησαν από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα. Στη σύσκεψη, αναφέρει δελτίο Τύπου, συμμετείχαν: ο δήμαρχος, Ελευθέριος Κυριακίδης, η διευθύντρια του ΕΛ.Γ.Α. Καβάλας, Αικατερίνη Πούπου, με στελέχη του Οργανισμού, εκπρόσωποι Συνεταιρισμών (Ελαιουργικών, Αγροτοκτηνοτροφικού, Μελισσοκομικού) και οι ανταποκριτές ΕΛ.Γ.Α. του Δήμου Θάσου.

Αποφασίστηκε, η έναρξη δηλώσεων απώλειας φυτικής παραγωγής και φυτικού κεφαλαίου από τη Δευτέρα 2 έως και την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019. Την ανωτέρω περίοδο, οι δηλώσεις θα κατατίθενται στους ανταποκριτές του Δήμου Θάσου (Δημαρχείο), τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, με την προσκόμιση των ακόλουθων δικαιολογητικών: δήλωση ΟΣΔΕ 2019, αστυνομική ταυτότητα, Α.Φ.Μ., αριθμός τραπεζικού λογαριασμού.

Σημειώνεται ότι, κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός, προκειμένου να υποβάλει δήλωση, απαιτείται να μην έχει προχωρήσει σε συγκομιδή του 10% τμήματος του κτήματός του (π.χ. 10% αμάζευτα ελαιόδεντρα στο κτήμα ως δείκτες). Επίσης, σε συνέχεια της ανωτέρω σύσκεψης, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί ότι, σε περίπτωση απώλειας ζωικού κεφαλαίου, όπως επικοινωνήσουν άμεσα με τον ανταποκριτή ΕΛ.Γ.Α. του Δήμου Θάσου, Αχιλλέα Σταμούλη. Αρμόδιοι ανταποκριτές ΕΛ.Γ.Α. Δήμου Θάσου είναι οι: Σωτηρία Αρσενίου (τηλ. 2593350121), Άννα Λαμπίρη (τηλ. 2593350139), Αχιλλέας Σταμούλης (τηλ. 2593350157).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.