ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ: Σε έξι μήνες, θα ενοποιηθεί η υδροδότηση της δεξαμενής στη θέση Άγιος Γεώργιος από την πηγή Λουστ

0
23

Την Παρασκευή 28 Απριλίου 2023, υπογράφηκε από τον δήμαρχο Θάσου, Ελευθέριο Κυριακίδη και τον εκπρόσωπο της εταιρείας ΤΡΙΕΔΡΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Αντικατάσταση τμημάτων εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού Αγίου Γεωργίου Θάσου» (φάση β)», συνολικής δαπάνης 172.608€ (με Φ.Π.Α.). Ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι 6 μήνες και χρηματοδοτείται από το Υπουργείο ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής. Το έργο ενοποιεί την υδροδότηση της δεξαμενής στην θέση Άγιος Γεώργιος, από την πηγή Λουστ και αφορά στην αντικατάσταση του υφιστάμενου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης, από την θέση του μειωτή V3 στον κόμβο Ν95, μέχρι την πηγή Λουστ, καθώς το υλικό κατασκευής του υφιστάμενου αγωγού είναι αμίαντος και εμφανίζει συχνές βλάβες κατά την λειτουργία του.

Ο δήμαρχος δήλωσε: «Το παρόν έργο αποτελεί την β΄ φάση του ευρύτερου έργου, που αφορά την ύδρευση του οικισμού Αγίου Γεωργίου και την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή. Η χρηματοδότηση του συνόλου του έργου προέρχεται από το Υπουργείο ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε πόρους από κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης, για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής για την Θάσο και τους κατοίκους της».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.