ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ: Ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο, για το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στον Πρίνο

0
21

Το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Θάσου αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την αντίθεσή του στην διακοπή της λειτουργίας του καταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛ.ΤΑ.) στον Πρίνο με το ακόλουθο ψήφισμα: «Το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Θάσου εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του, με την αιφνιδιαστική απόφαση των ΕΛ.ΤΑ., για την διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος στον Πρίνο από την ερχόμενη Δευτέρα και για την οποία, ο Δήμος δεν είχε καμία προηγούμενη ενημέρωση. Το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στον Πρίνο, ιδιαιτέρως εντός της τουριστικής περιόδου, εξυπηρετεί, πέραν των άλλων, τραπεζικές συναλλαγές επιχειρήσεων, πολιτών και επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής και όπως προκύπτει ΔΕΝ είναι παθητικό.

Ο Δήμος της Θάσου είναι σύμφωνος να συμβάλλει, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, για την συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος. Ζητά από την διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων την επανεξέταση της συγκεκριμένης απόφασης, ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.