Ο Δήμος Καβάλας, ως επικεφαλής εταίρος της κοινωνικής σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) γνωστοποιεί ότι, θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και συγκεκριμένα: ειδών παντοπωλείου, ΒΥΣ, ελαιόλαδου και νωπού κοτόπουλου ολόκληρου, από τη Δευτέρα 8 έως και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021. Η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί για τη Δημοτική Ενότητα Καβάλας στις κεντρικές αποθήκες του Δήμου στο στρατόπεδο «Κωτσάλου» και για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων στο παλιό Δημαρχείο στις Κρηνίδες.

Προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας και για την αποφυγή καταστάσεων συγχρωτισμού, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με sms (μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο) για την ημέρα και ώρα προσέλευσης και παραλαβής των προϊόντων.

Κατά την παραλαβή, οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο, από το οποίο προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. του αιτούντα και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα θα παραλαμβάνονται από εκπρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία, ή Κ.Ε.Π.), ή απλή εξουσιοδότηση με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας του εξουσιοδοτούμενου, ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι: 2513500456 (08:00-14:00).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.