Ο Δήμος Καβάλας καλεί τους μόνιμους  κάτοικους της παλιά πόλης (χερσονήσου της Παναγίας), από τις 25 Αυγούστου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, να καταθέσουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση citypolice@kavala.gov.gr δικαιολογητικά από τα οποία να προκύπτουν: τα στοιχεία της ταυτότητάς τους και ο Α.Φ.Μ., η κατοικία τους στη συνοικία (διεύθυνση), ο αριθμός των οχημάτων που έχουν στην κυριότητά τους/κατέχουν/χρησιμοποιούν. Προς πιστοποίηση των ανωτέρω, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν, σε ηλεκτρονική μορφή, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: φωτοαντίγραφα του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, της Ε1 δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τελευταίου έτους (2019), με σβησμένα τα οικονομικά στοιχεία, της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς την Υπηρεσία της δημοτικής αστυνομίας, για τον προγραμματισμό και τη δημιουργία  χώρων ελεγχόμενης στάθμευσης στην περιοχή, φωτοαντίγραφο της Ε9 δήλωσης ακίνητης περιουσίας (για ιδιοκτήτες), ή μισθωτήριο συμβόλαιο (για ενοικιαστές), λογαριασμό Δ.Ε.Η., ή άλλης εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας της οικίας, κάθε άλλο δημόσιο έγγραφο, εκ του οποίου προκύπτουν τα ανωτέρω στοιχεία (π.χ. Ε2 ).

Τα στοιχεία αυτά, θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να γίνει σχεδιασμός και προγραμματισμός από τα αρμόδια όργανα του Δήμου και στο πλαίσιο της άσκησης των σχετικών αρμοδιοτήτων και σύμφωνα με την εθνική και ενωσιακή νομοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, ως προς την επέκταση της εφαρμογής του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης και στη συνοικία της Παναγίας, τις δυνατότητες και τους όρους με τους οποίους αυτή μπορεί να λάβει χώρα. Μετά τον κατά τα ανωτέρω σχεδιασμό βάσει των στοιχείων που θα προσκομισθούν από τους κατοίκους της περιοχής και εφόσον κριθεί εφικτή και σκόπιμη η επέκταση του μέτρου αυτού στη συνοικία της Παναγίας, το θέμα θα τεθεί ενώπιον του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, το οποίο θα αποφασίσει, τελικώς, περί της εφαρμογής και των όρων του.

Οι κάτοικοι της Παναγίας μπορούν, προς διευκόλυνσή τους, να καταθέτουν τα ανωτέρω στοιχεία τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα  προφύλαξης και στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου «Το Κάστρο», κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 18:00 έως 20:00, εντός της ως άνω προθεσμίας. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται δια ζώσης κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού (2513500226).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.