Με πρωτοβουλία της ηγεσίας του Υπουργείου ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής αρχίζει άμεσα η διαδικασία, για τη σύσταση δημοτικού λιμενικού γραφείου Δήμου Καβάλας, στο οποίο θα υπαχθούν οι λιμενικές υποδομές και εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο λιμανάκι της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού (θέση Καρνάγιο), στην περιοχή των παλιών σφαγείων, στην Καλαμίτσα (πλησίον του ξενοδοχείου Lucy) και στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Καρβάλης.

Το δημοτικό λιμενικό γραφείο, αναφέρει δελτίο Τύπου, υποχρεούται, με βάση την κείμενη νομοθεσία, να προχωρήσει εντός δύο ετών από τη σύσταση του, στον καθαρισμό ζώνης λιμένα και να ασκήσει στη συνέχεια τις αρμοδιότητες που αφορούν στον γενικότερο χειρισμό των θεμάτων διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης των λιμενικών εγκαταστάσεων. Η παραπάνω θετική εξέλιξη αποτελεί αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλαν οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Καβάλας, των συντονισμένων ενεργειών των προηγούμενων δημοτικών Αρχών και της ουσιαστικής στήριξης των βουλευτών Καβάλας και της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.