Συνάντηση με εκπροσώπους των σωματείων που φιλοξενούνται στη λαϊκή αγορά των Κρηνίδων, πραγματοποίησε στο γραφείο της η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, παρουσία του αντιδημάρχου Οικονομικών, Ηλία Καλανταρίδη, στο πλαίσιο της διαβούλευσης που άρχισε, για την μετατόπιση της λαϊκής αγοράς. «Όπως είναι γνωστό, η λαϊκή αυτή πραγματοποιείται έξω από το κέντρο των Κρηνίδων και η πρόταση της δημοτικής αρχής είναι, να μετακινηθεί σε κάποιο άλλο σημείο, πιο κοντά στο κέντρο, για τη διευκόλυνση των καταναλωτών και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, οι οποίοι δυσκολεύονται να διανύσουν τόσο μεγάλη απόσταση, αλλά και για να ζωντανέψει η υπόλοιπη αγορά, με την κίνηση των καταναλωτών σ’ αυτές τις περιοχές.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων, που αρχικά ήταν απρόθυμοι να συζητήσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πείστηκαν από τη δήμαρχο για την ανάγκη καλύτερης εξυπηρέτησης των δημοτών και τη συμβολή τους στη γενικότερη τόνωση της αγοράς των Κρηνίδων και δέχθηκαν να ερευνήσουν και στη συνέχεια να συζητήσουν, σε επόμενη σύσκεψη, τις προτάσεις του Δήμου, κάνοντας και τις δικές τους αντίστοιχες προτάσεις», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.