Σε εξέλιξη βρίσκεται το ευρύ πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων, σε μία προσπάθεια βελτίωσης του οδικού δικτύου στο Δήμο Καβάλας, το οποίο επί πολλά έτη, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, δεν αποτελούσε προτεραιότητα των εκάστοτε διοικήσεων.

«Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση της οδού Βρούτου, στο τμήμα μέχρι τη συμβολή της με την οδό Πτολεμαίου, στην πόλη της Καβάλας, κατά την εκτέλεση εργολαβίας ασφαλτοστρώσεων με την επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας. Στην ίδια εργολαβία προβλέπεται η ασφαλτόστρωση σημαντικών αρτηριών, όπως οι οδοί Σαππαίων, 25ης Μαρτίου και Αγίου Αθανασίου.
Παράλληλα, έχει δημοπρατηθεί η εργολαβία του 2018 για τη Δ.Ε. Καβάλας, ύψους 500.000 ευρώ. Η επιλογή των δρόμων προς ασφαλτόστρωση γίνεται και με άλλα κριτήρια, πέρα από την κακή τους κατάσταση, όπως είναι η διέλευση μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων. Στην εργολαβία συμπεριλαμβάνονται ασφαλτοστρώσεις, μεταξύ άλλων, στις οδούς Μικράς Ασίας, Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Σερδάρογλου, Θεοδόρου Καβαλιώτου, 7ης Μεραρχίας (Σίγμα), Αμύντα, Θεσσαλονίκης και Σκρά. Αντίστοιχο έργο 400.000 ευρώ, έχει μελετηθεί για τη Δημοτική Ενότητα Φιλίππων και σύντομα δρομολογείται η δημοπράτησή του», αναφέρει, ακόμα, το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.