Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, η συμμετοχή του Δήμου Παγγαίου στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις FT Beligrade 2019 στη Σερβία και TTR ROMANIA TOURISM FAIR στη Ρουμανία, το διάστημα 21 έως 24 Φεβρουαρίου 2019. Ο Δήμος Παγγαίου συμμετείχε, μέσω της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, στο πλαίσιο προβολής και προώθησης της περιοχής σε διεθνείς τουριστικές αγορές, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος.

Στη θεματική ενότητα της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης μέσω εκπροσώπων επαγγελματιών και παρουσία της προέδρου της επιτροπής τουριστικής προβολής και ανάπτυξης, Ελένης Μπενή, στη Ρουμανία προβλήθηκε, με τον καλύτερο τρόπο, σε τουριστικούς πράκτορες και Μέσα Ενημέρωσης, η ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Εκτός από το παραλιακό μέτωπο υπήρξε ενδιαφέρον και σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού από τους επισκέπτες των εκθέσεων και η επιτροπή τουριστικής προβολής και ανάπτυξης θα αξιοποιήσει το τουριστικό προϊόν, εμπλουτίζοντας το σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης μέσα από στοχευμένες δράσεις προβολής.

Η Ε. Μπενή, με αφορμή τη συμμετοχή του Δήμου Παγγαίου στις δύο εκθέσεις, δήλωσε τα εξής: «Ο Δήμος Παγγαίου, μέσα από  την παρουσία του στη Σερβία και τη Ρουμανία, καθώς και στην τουριστική έκθεση στη Σόφια, υλοποιεί τον εξωστρεφή σχεδιασμό που έχουμε χαράξει ως επιτροπή για την τουριστική προβολή της περιοχής, η οποία ήταν εξαρχής στρατηγική επιλογή μας. Ευχαριστούμε θερμά τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Κώστα Αντωνιάδη και τα στελέχη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού σε Σερβία και Ρουμανία, για την άριστη συνεργασία. Με το δυναμικό μας «παρών» στις τουριστικές εκθέσεις, δηλώνουμε στην πράξη, ότι στεκόμαστε αξιόπιστα στο πλευρό των τοπικών φορέων τουρισμού και των αντίστοιχων επαγγελματικών κλάδων της περιοχής μας, που με την παρουσία τους στηρίζουν την προσπάθεια μας. Θεωρώ ότι, η συλλογική δουλειά που γίνεται, έφερε ήδη θετικό αποτέλεσμα και για το λόγο αυτό, συνεχίζουμε να πορευόμαστε συλλογικά και προγραμματισμένα στο μέλλον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.