Ο Δήμος Παγγαίου, με δελτίο Τύπου, συγχαίρει τον Δημήτρη Ψωμόπουλο, ναυαγοσώστη της Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας Βορείου Ελλάδος, για τον επαγγελματισμό, την προσήλωση στο καθήκον και την εγρήγορσή που επέδειξε, καθώς κατάφερε να σώσει τη ζωή ενός άνδρα, που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία των Αμμολόφων την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019.

«Μετά από 25 λεπτά ΚΑΡΠΑ, ο άνδρας ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, για την παροχή ιατρικής φροντίδας. Έστω και για μία μόνο σωτήρια επέμβαση, είναι επιβεβλημένη η παρουσία ικανών ναυαγοσωστών στις ακτές του Δήμου, καθώς η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι ανεκτίμητη. Γι’ αυτό τον λόγο και ο Δήμος Παγγαίου φροντίζει να συνεργάζεται με επαγγελματίες που φέρουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρέχοντας την απαιτούμενη ασφάλεια στους χιλιάδες λουόμενους που απολαμβάνουν τις ακτές του. Εξάλλου, η τουριστική ανάπτυξη, πέρα από τις υποδομές, έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και κυρίως την ασφάλειά του», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.