Στην κοπή της βασιλόπιτας του Κ.Α.Π.Η. Ελευθερούπολης, την οποία ευλόγησε ο μητροπολίτης, κ. Χρυσόστομος, παρέστη ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης. Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. υποδέχτηκαν με χαρά τον Φ. Αναστασιάδη, με τον οποίο αντάλλαξαν ευχές για υγεία, δύναμη και καλή χρονιά, με τον δήμαρχο να τονίζει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο Κ.Α.Π.Η. Ελευθερούπολης και ότι πρώτιστο μέλημα είναι, η εξυπηρέτηση των μελών του. Επίσης, είπε ότι η δημοτική αρχή είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση, η οποία μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το «παρών» έδωσαν: ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Τάσος Μεταξάς, ο αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Τσάκαλος, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Καλλινικίδης, ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Καλλινικίδης, υπάλληλοι και μέλη του Κ.Α.Π.Η., του Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Φροντίδα και Προσχολική Αγωγή Δήμου Παγγαίου», της δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» και του «Κέντρου Κοινότητας» του Δήμου».

 Ευχές και αισιοδοξία στην κοπή της βασιλόπιτας

του Παραρτήματος Χρόνιων Παθήσεων

Την ίδια ημέρα, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε σε ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη ευχές και αισιοδοξία, η τελετή κοπής της βασιλόπιτας στο Παράρτημα Χρόνιων Παθήσεων Καβάλας στην Ελευθερούπολη. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο μητροπολίτης, κ. Χρυσόστομος, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, του δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, εκπροσώπων των τοπικών αρχών και φορέων, συγγενών των φιλοξενούμενων και φίλων της δομής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here