Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Καβάλας ενημερώνει τους δημότες-καταναλωτές ότι: «Με δεδομένη την ανάγκη αναχαίτισης του δεύτερου κύματος διασποράς του κοροναϊού και την πρόσφατη ανακοίνωση των μέτρων προστασίας, θα θέλουμε να ενημερώνουμε ότι, από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ισχύουν τα ακόλουθα:

-Τα ταμεία της Υπηρεσίας θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό τόσο στην Καβάλα, όσο και στις Κρηνίδες.

-Συνιστάται ιδιαιτέρως η πληρωμή των λογαριασμών με τη χρήση ηλεκτρονικής τραπεζικής (e- banking), καθώς και στα υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. προς αποφυγή συνωστισμού.

-Η εξυπηρέτηση των πελατών πέραν της εξόφλησης των λογαριασμών, θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: 2510620005 και 2510620006, καθώς και στο 2513502530 για το κατάστημα των Κρηνίδων.

-Εάν πέραν της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης κρίνεται αναγκαία και η φυσική παρουσία, τότε θα προηγείται τηλεφωνικό ραντεβού στα παραπάνω τηλέφωνα.

-Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα https://deyakav.gr και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@deyakav.gr, μπορούν να υποβληθούν κάθε είδους αιτήματα.

Παρακαλούμε για την εφαρμογή των οδηγιών εξυπηρέτησης που έχουν αναρτηθεί στο χώρο των ταμείων της επιχείρησης, με αυτονόητο στόχο την προστασία της υγείας όλων μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.