ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΘΑΣΟΥ: Η ακτή «Λιμανάκι Θάσου» βραβεύτηκε με την «γαλάζια σημαία» μετά το 2014!

0
27

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, εθνικό διαχειριστή του διεθνούς προγράμματος «γαλάζια σημαία», οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών για το έτος 2021. Μεταξύ των βραβευμένων ακτών περιλαμβάνεται και η ακτή «Λιμανάκι Θάσου», έπειτα από την υποβολή πρότασης υποψηφιότητας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου. Η «γαλάζια σημαία» αποτελεί το πιο αναγνωρίσιμο και διαδεδομένο διεθνώς οικολογικό σύμβολο ποιότητας. Απονέμεται από το 1987 σε ακτές και μαρίνες, οι οποίες πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις βράβευσης.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου, Δημήτριος Μανίτσας, έκανε την εξής δήλωση: «Η τελευταία χρόνια που είχε βραβευτεί η ακτή «Λιμανάκι Θάσου» με την «γαλάζια σημαία», ήταν το 2014. Με αίσθημα ευθύνης, ολοκληρώσαμε έγκαιρα όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, προκειμένου να υποβληθεί πλήρης η πρόταση υποψηφιότητάς του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου και να είναι σήμερα βραβευμένη με «γαλάζια σημαία» για το 2021 η συγκεκριμένη ακτή. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου και η διοίκησή του εργάζεται καθημερινά και συλλογικά, για την αναβάθμιση σε όλα τα επίπεδα, των περιοχών και των χώρων ευθύνης του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.