Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου: Πραγματοποιήθηκε άσκηση ασφαλείας (επί χάρτου) στο «Βαθύ»

0
21

Για πρώτη φορά, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων NEXTPLUS, οργάνωσε και πραγματοποίησε την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, την ετήσια άσκηση ασφαλείας (επί χάρτου) για την εμπορική λιμενική εγκατάσταση «Βαθύ Θάσου».

Η άσκηση, όπως αναφέρει δελτίο Τύπου, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, με σκοπό την κατάλληλη προετοιμασία των συμμετεχόντων στην αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων από ανθρωπογενείς (έκνομες) ενέργειες, αλλά και στην γενικότερη προετοιμασία αντιμετώπισης κάθε είδους έκτακτης ανάγκης στον χώρο της λιμενικής εγκατάστασης με εξειδικευμένες λειτουργικές και επιχειρησιακές απαιτήσεις. «Τα πρώτα συμπεράσματα καταδεικνύουν το υψηλό επίπεδο γνώσης, εξειδίκευσης και ετοιμότητας των στελεχών των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών που συμμετείχαν (Λιμενικό Σώμα, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Ελληνική Αστυνομία, Πολιτική Προστασία του Δήμου Θάσου), με ότι αυτό συνεπάγεται, αποδεικνύοντας την άρτια οργάνωση του φορέα διοίκησης και εκμετάλλευσης της λιμενικής εγκατάστασης (Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου), αλλά και το ενεργό ενδιαφέρον των τοπικών φορέων, προς όφελος της κοινωνίας της Θάσου», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.