Διήμερη επίσκεψη στη Δράμα θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), κ. Γεώργιος Καββαθάς  στις 18 – 19 Μαρτίου 2017, όπου θα έχει συναντήσεις  με τους επαγγελματίες του νομού Δράμας και θα παραστεί σε εκδήλωση με θέμα την ανάπτυξη. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου έχει ως εξής:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Γ. Καββαθά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δράμας, κ. Στέφανος Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Δράμας, κ. Όθων Μουρμούρης  σας προσκαλούν να παραστείτε στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις 7:00 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hydrama Grand Hotel.

Ο Πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., κ. Γεώργιος Καββαθάς θα ενημερώσει τους επαγγελματίες του Ν. Δράμας σχετικά με τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν το φορολογικό και το ασφαλιστικό, ενώ παράλληλα  θα υπάρξει διάλογος όπου θα τεθούν τα ζητήματα- προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι, μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στις μέρες μας.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 και ώρα 11 το πρωί καλείστε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Hydrama Grand Hotel όπου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητές τον Πρόεδρο της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., κ. Γεώργιο Καββαθά και το Στέλεχος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, κ. Δημήτριο Γιακούλα με θέμα: «Ανάπτυξη και προώθηση των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω δικτύων – συνεργατικών σχηματισμών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.