Τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστούν θερμά τον Βαή Βαή και την Ομόρρυθμο Εταιρεία «ΜΑΛΑΜΙΔΟΥ», με έδρα τον Πρίνο Θάσου, για τη στήριξη των σκοπών και του εθελοντικού κοινωνικού έργου του σωματείου.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει, ακόμα, τα εξής: «Η εταιρία, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, της προσφοράς και της ευαισθησίας, δώρισε ηλεκτρολογικό υλικό απαραίτητο για την ολοκλήρωση μιας κατοικίας.

«Η κάθε προσφορά για το σωματείο μας είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό, καλύπτοντας  ό,τι μας ζητηθεί σχετικό με τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

Το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» αποτελεί, πλέον, χάρη στη μεγάλη στήριξη των δωρητών και όλων των πολιτών που συμμετέχουν στις δράσεις του, ένα ισχυρό στήριγμα για τα παιδιά που ενηλικιώνονται και που λόγω του ισχύοντος νομικού πλαισίου απομακρύνονται από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού (πρώην Παιδόπολη).

Γι’ αυτά τα παιδιά, που αναγκάζονται να ενταχθούν στο ιδιαίτερα δύσκολο κοινωνικό περιβάλλον, μόνα τους, το σωματείο έχει αποφασίσει, στην αρχή της αυτόνομης ζωής τους, να τα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, ψυχικά και υλικά.

Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα είναι πολύ δύσκολες και τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, ευχόμαστε να συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια.

Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε και να επηρεάζουμε θετικά και καθοριστικά ανθρώπους που θα μετέχουν στην κοινωνία μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.