Τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», ευχαριστούν από καρδιάς τον Κωνσταντίνο Μπαλόγλου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας «ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.» με έδρα τον Αμυγδαλεώνα Καβάλας, για τη σημαντική στήριξη των σκοπών και του εθελοντικού έργου του σωματείου.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, της προσφοράς και της ευαισθησίας που δείχνει, η εταιρεία δώρισε τέσσερα εξωτερικά κουφώματα PVC (μαζί με τα ρολά και τις σήτες) καθώς και μία πόρτα ασφαλείας. Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

«Η κάθε προσφορά για το σωματείο μας, είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και την αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό, καλύπτοντας ό,τι μας ζητηθεί σχετικό με τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

Το Σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» αποτελεί, πλέον, χάρη στη μεγάλη στήριξη των δωρητών και όλων των πολιτών που συμμετέχουν στις δράσεις του, ένα ισχυρό στήριγμα για τα παιδιά που ενηλικιώνονται και που λόγω του ισχύοντος νομικού πλαισίου απομακρύνονται από το Π. Π. Π. Καβάλας (πρώην Παιδόπολη).

Γι’ αυτά τα παιδιά, που αναγκάζονται να ενταχθούν στο ιδιαίτερα δύσκολο κοινωνικό περιβάλλον, μόνα τους (χωρίς κάποιον να τα στηρίζει), το σωματείο μας έχει αποφασίσει, στο ξεκίνημα της αυτόνομης ζωής τους, να τα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, ψυχικά και υλικά.

Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι πολύ δύσκολες και τα προβλήματα συνεχώς αυξάνονται, ευχόμαστε να συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια. Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε και να επηρεάζουμε θετικά και καθοριστικά ανθρώπους που θα μετέχουν στην κοινωνία μας», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Αλλαγή προσώπων στο νέο διοικητικό Συμβούλιο

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας» ευχαριστεί τα μέλη του, που συμμετείχαν στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Airotel Galaxy.

«Τη διετία που πέρασε, παράχθηκε ένα σημαντικό έργο προς όφελος των παιδιών και κατακτήθηκαν σημαντικοί στόχοι που τέθηκαν από το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο, όπως η αναγνώριση-πιστοποίηση του σωματείου ως φορέα παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (Φ.Ε.Κ. Β΄937/06-04-2016), η δημιουργία ταμείου στήριξης των παιδιών που απομακρύνονται, λόγω νομικού πλαισίου, από το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας, συνεχίστηκε η ενημέρωση του κοινού με μία μοναδική και σημαντική πανελλαδικής εμβέλειας ημερίδα, για την προώθηση της αναδοχής και της παιδοθεσίας, επιπλέον έγιναν δράσεις για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Π.Π.Π. Καβάλας κ.λπ.

Όλα γίνανε χάρη σ’ εσάς, που στηρίζεται το έργο και τον κοινό σκοπό μας!

Σημαντική ήταν και η στήριξη των μελών του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, τα οποία ευχαριστούμε από καρδιάς για: τη σημαντική συμβολή και στήριξη της αντιπροέδρου, κυρίας Ελένης Γιάννου, σε κάθε εκδήλωση που διοργανώσαμε, την άκρως τακτική και με πλήρη διαφάνεια τήρηση των οικονομικών από την ταμία, κυρία Όλγα Μάρτου, τον άρτιο συντονισμό των δράσεων από τη γενική γραμματέα, κυρία Αικατερίνη Βασιλοπούλου-Ταουσάνη και την κυρία Θώμη Αγγέλου, που ως υπεύθυνη «οπτικής επικοινωνίας και σύμβουλος διοργάνωσης εκδηλώσεων», έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μεγάλη επιτυχία των εκδηλώσεων», αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγησαν οι: Παναγιώτης Αγαπητός, Αικατερίνη Βασιλοπούλου-Ταουσάνη, Ελένη Γιάννου, Μελίνα Παπακωνσταντίνου, Μαρίνα Φιλιππίδου και ως αναπληρωματικά μέλη οι: Αντώνης Κάτανας, Γεώργιος Περιφεράκης, Ελένη Σοφιανίδου, Ανθή Σπηλιοπούλου, Έλενα Φλούδα.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: Έλσα Αυλωνίτου, Φωτεινή Καραγιαννίδου, Ελισάβετ Χριστοφόρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.