Η (παρατεταμένη) αγωνία των φιλάθλων της Δόξας Δράμας, για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η Δραμινή ομάδα, έλαβε τέλος. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) ματαίωσε, για δεύτερη φορά, το παιχνίδι μπαράζ στο γήπεδο της Κατερίνης με την Α.Ε. «Καραϊσκάκης», μετά τη δήλωση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας (Π.Α.Ε.) Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ότι αδυνατεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας (Football League). Ως εκ τούτου, τις θέσεις των ομάδων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και του Αγροτικού Αστέρα, θα καταλάβουν οι ομάδες της Δόξας Δράμας και της Α.Ε. «Καραϊσκάκης». Η σχετική ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. αναφέρει τα εξής: «Κατόπιν της δήλωσης αποχώρησης της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ από το προσεχές πρωτάθλημα της Football League και της συνακόλουθης δημιουργίας δύο (2) κενών θέσεων στο πρωτάθλημα αυτής, για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ε.Π.Ο. έλαβε την εξής απόφαση.

Ματαιώνεται ο αγώνας μπαράζ, που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στις 13-09-2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 στο Α΄ Δ.Α.Κ. Κατερίνης στην Πιερία, μεταξύ των ομάδων Γ.Σ. Δόξα Δράμας και Α.Ε. Καραϊσκάκης, διότι πλέον καθίσταται άνευ αντικειμένου, αφού και οι δύο ανωτέρω ομάδες προβιβάζονται στη Β΄ επαγγελματική κατηγορία (Football League), για την αναπλήρωση των δύο (2) κενών θέσεων που προέκυψαν». Η Δόξα Δράμας, πλέον, θα συνεχίσει την προετοιμασία της σε «ρυθμό» Β΄ εθνικής κατηγορίας. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και θα δοθούν φιλικά παιχνίδια με πιο ανταγωνιστικές αντιπάλους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.