Δωρεάν εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού και των επαγγελματιών υγείας, με τίτλο: «Ρευματικά νοσήματα και χρόνιος πόνος: θεραπευτικές επιλογές, αντιμετώπιση ανεπιθύμητων ενεργειών-κίτρινη κάρτα», οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 (17:00-20:00) στο δημοτικό θέατρο Χρυσούπολης.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής: «Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ), με την υποστήριξη του Συλλόγου Υποστηρικτών Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης «Αλληλεγγύη» και τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας. Η εκδήλωση είναι μία ευγενική χορηγία των εταιρειών ΒΙΑΝΕΞ και Φαρμασερβ Lilly.

Στην εκδήλωση, ειδικοί επιστήμονες θα αναφερθούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των ασθενών γενικώς και των ρευματοπαθών ειδικότερα, θα προτείνουν λύσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της φλεγμονής και του χρόνιου πόνου, που έχουν ως αποτέλεσμα την κακή ποιότητα ζωής τους, ενώ θα εξηγήσουν γιατί έχει πολύ μεγάλη σημασία η αναφορά τυχον ανεπιθύμητων ενεργειών και η συμπλήρωση της κίτρινης κάρτας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να θέτουν τα ερωτήματά τους προς τους ομιλητές και να λάβουν απαντήσεις.

Ομιλητές είναι οι: Στέλλα Αργυριάδου (διευθύντρια Κέντρου Υγείας Χρυσούπολης), Θέμης Τεμεκονίδης (ρευματολόγος), Δήμητριος Κούβελας (καθηγητής και διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, Ιατρική Σχολή Α.Π.Θ., πρόεδρος ΗΤΑ Ελλάδας). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία: (Δευτ.-Παρ.: 10:00-17:00) τηλ: 2103645629».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.