Σε διάψευση των όσων ακούστηκαν περί υποψηφιότητας του με τον συνδυασμό της Κίνησης Νέων, προχώρησε ο Δημήτρης Σεφειρίδης μετά και το δημοσίευμα στο «Ξ» της περασμένης εβδομάδας, όπου έγινε αναφορά στις συγκεκριμένες πληροφορίες από το ακριτικό Κάτω Νευροκόπι.

Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σημείωσε με νόημα πως η απογοήτευση από τα «κακώς κείμενα» της πολιτικής είναι η αιτία που τα τελευταία χρόνια επέλεξε να μην έχει συμμετοχή στα κοινά πράγματα, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής. Σημειώνεται πως ο πολύπειρος πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είχε και κομματική ιδιότητα πέραν της συμμετοχής του στα τοπικά πολιτικά πράγματα, ιδιότητα υπό την οποία προσέφερε δεκαετίες στον πολιτικό χώρο στον οποίο δραστηριοποιήθηκε. Οι νέες συνθήκες οι οποίες έχουν καθιερωθεί πλέον στην σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα  όπως ανέφερε, ίσως είναι καλύτερα να υπηρετηθούν από νεότερους πολιτικούς. Άλλωστε ο ίδιος πολλές φορές έχει μιλήσει για την ανάγκη ανανέωσης του πολιτικού προσωπικού και όπως είπε, χωρίς να έχει άμεση εμπλοκή στις πολιτικές εξελίξεις, ενθαρρύνει κάθε νέο που επιλέγει ή σκέφτεται να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου. Ο ίδιος, ολοκληρώνοντας την επικοινωνία, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για μία ακόμη φορά, όπως είπε, τους συνδημότες του που τόσα χρόνια τον τίμησαν στις πολιτικές του επιλογές με την ψήφο τους αλλά και όσους στάθηκαν πολιτικά απέναντι του και τον τιμούν όμως μέχρι σήμερα με την φιλία τους.

Με την τοποθέτηση του ο Δημήτρης Σεφειρίδης δίνει τέλος στην φημολογία που το προηγούμενο διάστημα είχε αναπτυχθεί γύρω από την πιθανή συμμετοχή στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Παράλληλα η τοποθέτηση του απαντά και σε όσους αναπαρήγαγαν τα σενάρια αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here