Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης», όπως κάθε χρόνο, αποφάσισε κι εφέτος να συγκεντρώσει και εν συνεχεία να διανείμει δέματα με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες του Νομού Καβάλας. Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου: «Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Νομού Καβάλας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, προέβη στη συγκέντρωση τροφίμων που προσέφεραν οι πολίτες έξω από τα καταστήματα LIDL όλου του Νομού. Όλοι και όλες, με πολλή αγάπη, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ε.Ο.Δ. Καβάλας. Έτσι, συγκέντρωσαν 845 κιλά τρόφιμα, τα οποία παρεδόθησαν στην εταιρεία μας, με την παρουσία της διοικούσας επιτροπής.

Μέχρι και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για τον ίδιο σκοπό και όποιοι ενδιαφέρονται (επιχειρήσεις, εταιρείες και πολίτες), μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της εταιρείας (οδός Μελίνα Μερκούρη 90, Παληό Καβάλας και ώρες 9π.μ.–4μ.μ.). Ευχαριστούμε όλους όσοι ανταποκρίνονται κάθε φορά στο κάλεσμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Νομού Καβάλας) και συνδράμουν σημαντικά σε αυτή την κοινωνική δράση μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.