Ο Εμπορικός Σύλλογος της Καβάλας, σε δελτίο Τύπου που απέστειλε, αναφέρει ότι, έχει ευθύνη ως κοινωνικός εταίρος και ως εκπρόσωπος της κοινωνίας, να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή έκφραση των κοινωνικών αιτημάτων και τη γόνιμη διαβούλευση με τους φορείς της δημόσιας εξουσίας. Έτσι, διασφαλίζεται η κοινωνική συνοχή και ισορροπία.

Η μικρομεσαία και κατά βάση οικογενειακή επιχείρηση, πληγώθηκε έντονα το προηγούμενο διάστημα, αλλά ταυτόχρονα έδειξε και μοναδική αντοχή. Παράλληλα, αποτελεί κοινή πεποίθηση, πλέον, ότι η επιστροφή στην κανονικότητα της οικονομίας μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω των μικρών επιχειρήσεων, που αποτελούν και τον μεγαλύτερο φορέα απασχόλησης εργατικού δυναμικού, όχι μόνο στην Ελλάδα, άλλα και πανευρωπαϊκά. Το ελληνικό εμπόριο δείχνει να είναι σήμερα στην απαρχή ενός νέου αναπτυξιακού κύκλου, εφόσον βέβαια το κράτος και οι δομές του σταθούν αρωγοί σ’ αυτό. Γιατί, τελικά, στηρίζοντας την μικρή επιχείρηση, στηρίζεις τους ίδιους τους πολίτες.

Σε αυτό το πλαίσιο, συνεχίζει το δελτίο Τύπου, θέλουμε να χαιρετίσουμε την απόφαση διατήρησης σε σταθερό επίπεδο, του ύψους των δημοτικών τελών για τους επαγγελματίες της Καβάλας. Παράλληλα, θέλουμε να απευθύνουμε κάλεσμα τόσο στα μέλη μας, όσο και στους φορείς της πόλης, για την έναρξη μιας γόνιμης διαδικασίας εξεύρεσης λύσεων, που θα αντιμετωπίζουν σωστά τα θέματα διαχείρισης των απορριμμάτων με διπλό στόχο, πρώτο την αειφορία των φυσικών πόρων και δεύτερο το κοινό οικονομικό συμφέρον των Καβαλιωτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.